Ødum, Midtjylland
+45 26 99 33 66
gulvafslibning@floors.dk

Lakeret gulv er den mest holdbare løsning indenfor overfladebehandling af trægulve. Lak har den fordel, at overfladebehandling ligger oven på trægulvet, altså at man har opbygget sig et usynligt slidlag. Lak kan anvendes på næsten alle træsorter, om det er hårdt eller blødt træ. Og det er nemt at rengøre gulvene, så er lak et fornuftigt valg. De fem billeder herunder viser, hvordan et gammelt slidt gulv kommer til at se ud som et nyt.

- gør dine gulve glade

Lakeret gulv er den mest holdbare løsning indenfor overfladebehandling af trægulve. Lak har den fordel, at overfladebehandling ligger oven på trægulvet, altså at man har opbygget sig et usynligt slidlag. Lak kan anvendes på næsten alle træsorter, om det er hårdt eller blødt træ. Og det er nemt at rengøre gulvene, så er lak et fornuftigt valg. De fem billeder herunder viser, hvordan et gammelt slidt gulv kommer til at se ud som et nyt.

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar